Bilreparation og fejlsøgning på alle bilmærker

Er der en lampe i bilens instrumentbræt, der lyser, eller er der noget andet galt med din bil, og bor du i nærheden af Tranbjerg eller Højbjerg, kan du med fordel køre den forbi Solbjerg Biler


Vi har mere end 45 års erfaring inden for bilreparation, og vi kan reparere alle bilmærker. 


Lyser en lampe i instrumentbrættet, kan vi foretage en fejlsøgning og finde ud af, hvor problemet ligger. Er det for eksempel motorlampen, der lyser, kan der være flere forskellige ting galt med motoren. Her kan vi foretage en fejlsøgning og på den måde diagnosticere, hvor problemet helt præcist ligger, så vi kan foretage den absolut bedste bilreparation. 


Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den bedste service, og derfor giver vi gerne et par gode råd med på vejen. Vi hjælper dig desuden med at vælge den bedste løsning for dig og din bil. 


Du har også mulighed for at leje en lånebil hos os, mens din er til bilreparation. 


Reservedele fra AutoPartner

Vi er medlem af AutoPartner, som FDM udfører kontrol af, og vi får derfor mange reservedele fra AutoPartner. Du kan derfor være sikker på, at vi anvender ordentlige reservedele. Vi giver desuden tre års garanti på vores reservedele. 


Skal vi stå for din bilreparation?

Skal din bil til reparation, skal du bare ringe til os på telefon 86 92 78 00. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@solbjerg-biler.dk.

✮✮✮✮✮

Vuderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook

Solbjerg Biler ApS - Solbjerg Hovedgade 19, 8355 Solbjerg - CVR: 11 25 07 93 - Tlf.: 86 92 78 00 - mail@solbjerg-biler.dk