86 92 78 00
Book tid

Bilreparation og fejlsøgning på alle bilmærker

Vi kan reparere og fejl finde på alle bilmærker, er der en mærkelig lyd eller en lampe der lyser og bor du i nærheden af Tranbjerg eller Højbjerg, kan du med fordel køre den forbi Solbjerg Biler. Vi skifter også pærer og viskerblade, kom blot forbi, vi har de mest almindelige pærer og viskerblade på lager. Vi har mere end 45 års erfaring inden for bilreparation, og vi kan reparere alle bilmærker.

​Lyser en lampe i instrumentbrættet, kan vi foretage en fejlsøgning og finde ud af, hvor problemet ligger. Er det for eksempel motorlampen, der lyser, kan der være flere forskellige ting galt med motoren. Her kan vi foretage en fejlsøgning og på den måde diagnosticere, hvad problemet kan være, så vi kan foretage den absolut bedste bilreparation.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den bedste service, og derfor giver vi gerne et par gode råd med på vejen. Vi hjælper dig desuden med at vælge den bedste løsning for dig og din bil.

​Du har også mulighed for at leje en lånebil hos os, mens din er til bilreparation.

​Kontakt os og hør mere om bilreparation
Er du interesseret i at høre mere om priser på bilreparationer? Så ring på telefon 86 92 78 00 eller skriv til e-mail mail@solbjerg-biler.dk