Bilservice og kørsel til bilsyn tilbydes

Hos Solbjerg Biler i nærheden af Højbjerg og Tranbjerg udfører vi et grundigt servicetjek af din bil, inden den skal til bilsyn. I forbindelse med vores bilservice tjekker vi bilen igennem, så vi på forhånd er sikre på, at der ikke er noget, der forhindrer, at bilen kan gå igennem et bilsyn. 


Opdager vi i den forbindelse, at der er noget, der skal laves på bilen, før den kan gå igennem et syn, udfører vi de nødvendige reparationer. Er der tale om en større reparation, der medfører en stor omkostning, kontakter vi dig selvfølgelig først og informerer dig om de forskellige muligheder samt giver vores anbefaling. 


Tre års garanti på reservedele

Idet vi er medlem af AutoPartner får vi mange af vores reservedele leveret fra dem, og vi giver altid tre års garanti på reservedelene. Vi servicerer alle bilmærker og tilbyder også bilservice inden for garantiperioden. 


Bilsyn hos nærmeste synshal

Vi sørger for at køre din bil til bilsyn i den nærmeste synshal. Vi klarer med andre ord det hele – det eneste du blot selv skal gøre er at aflevere din bil hos os. 


Kontakt os og hør mere om bil service og syn

Er du interesseret i at høre mere om priser på bil service og bilsyn? Så ring på telefon 86 92 78 00 eller skriv til e-mail mail@solbjerg-biler.dk.

✮✮✮✮✮

Vuderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook

Solbjerg Biler ApS - Solbjerg Hovedgade 19, 8355 Solbjerg - CVR: 11 25 07 93 - Tlf.: 86 92 78 00 - mail@solbjerg-biler.dk